Kazimierza Fludry - osiedle Bninskie w Kórniku
Z tego co wiem, czekają na poprawę warunków pogodowych by ułożyć kostkę. Dziura już jest częściowo zasypana.
Gorzej wygląda trawnik po drugiej stornie od dziury. Mega rozjeżdżony i to na pewno oleją.
Pytanie co z drogą dojazdowa do osiedla? bo cos mi się nie wydaje żeby ułożyli płyty tak jak wcześniej....
Poprawę warunków? Żeby im rączki nie zmarzły przy tych 3m2 ??? Komedia, rozumiem ze musi nabrać mocy, ale tak jak zauważyłeś trawnik po lrzeciwnej stronie jest skatowany i myśle ze jak sami tego nie zrobimy to taki zostawią...
Pytasz o drogę dojazdową? Tobie nie wydaje się żeby ułożyli tak jak wcześniej a mi natomiast nie wydaje się żeby w ogóle je(płyty) położyli...
Mik3 czy ty masz do mnie jakieś żale? Bo nie rozumiem Twojej ostatniej wypowiedzi.
Ja nie mam żadnego wpływu na dziurę w drodze, jestem mieszkańcem tak samo jak Ty. Chciałeś wiedzieć co z dziurą to według swojej najlepszej wiedzy dałem Tobie odpowiedź. Do tego służy to forum.
Zawsze możesz zadziałać u zarządcy osiedla i w gminie. Zrób zdjęcia, zmierz obecną szerokość wjazdu - wskaż że jest zbyt wąski przejazd. Zgłoś straży miejskiej np. brak tablicy informacyjnej, itp.
Możliwości masz bardzo dużo. Zadbaj o naszą wspólną drogę.