Kazimierza Fludry - osiedle Bninskie w Kórniku
Witam
Czy ktoś korzysta z oferty telewizji kablowej? Jak się sprawuje?
Słyszałem że na razie obsługuje osiedle Tesat ale od 7 stycznia Inea ujednolica ofertę, bo wykupiła Tesat.
Nie wiem czy czekac na Inee czy brac teraz w Tesacie.
I pytanie techniczne o internet. Ja od puszki pociągnąłem sobie dodatkowo kabel sieciowy do pokoju. Czy to wystarczy? czy trzeba będzie dodatkowe jakies kable kłaść?
My braliśmy kablówkę w tesacie, obecnie jest on połączony z Ineą, która "wstąpiła" we wszystkie prawa i obowiązki Tesatu. W związku z tym nie wiem czy jeszcze ma to znaczeniu, w której firmie podpisuje się umowę i czy różnią się ofertą. od 7 stycznia klienci Tesatu w związku z całkowitym przejęciem mają zyskać dodatkowe usługi.
Jeśli chodzi o użytkowanie to nie narzekamy, czasem nam się zawiesza karta, którą mamy zamiast tradycyjnego dekodera, ale wystarczy ją wyciągnąć i włożyć jeszcze raz.
W sprawach technicznych nie pomogę
Użytkownik
Ja osobiście kupiłam sobie pakiet telewizja+ internet15 jestem bardzo zadowolona telewizja ładnie odbiera, dodatkowo 2mies. gratis canal+ i HBO
Jedyny minus to 20zł za każdy dodatkowy telewizor (multiroom), internet też ładnie śmiga śmiało można oglądać filmy etc.
Czy ktoś swoją drogą ma jakaś fajną antenę pokojową bądź zewnętrzną godną polecenia?
Ostatnio edytowany przez promiseme91 (2014-01-23 11:16:44)
Dostaliscie jakies fajne promocje na start?
Mi zaproponowali telewizje +internet (24m-c) z promocja pół roku internetu za darmo.
Na szczescie można skorzystać tylko z internetu bez telewizji ale to już bez promocji.
Zastanawiam sie nad talerzem bo w nc+ za 99zeta jest full nawet z pełnym canal+
Użytkownik
z Tesatu (teraz Inei) masz ten darmowy internet?!
Umowy jeszcze nie podpisałem.
Dzisiaj wytargowałem 5 miesięcy tv i internetu za free. Niestety umowa na dwa lata.
Mimo wszystko wezme chyba nc+ (umowa tylko 12 m-c) i osobno internet z Inei z wytargowanym 5 miesiacmi za free.