Kazimierza Fludry - osiedle Bninskie w Kórniku
Ja robiłem rok temu - chyba coś koło 50/70 zł mnie to kosztowało. W tym roku nie robilem bo już koniec gwarancji więc nie ma po co a piec działa jak działa - wyje, trzeszczy itp. Podobno one tak mają
Użytkownik
My również za przegląd płaciliśmy 70 zł podobno mamy go w świetnym stanie a baaaaaardzo często " wyje, trzeszczy itp" ........
Witam
na sąsiednim osiedlu jest/mieszka serwisant Junkersa - firma Bielecki. Był u nas, wszystko posprawdzał, wyjaśnił, wyregulował, bo też trzeszczało, wyło - (jak traktor), a teraz jest cisza i spać idzie. Mogę z czystym sumieniem polecić.
Co do opłat: za przegląd chyba 120 zł, a za przedłużenie gwarancji wg cennika Junkersa, ale za każdy kolejny rok stawka idzie w górę (myślę, że i tak się opłaca).
Pozdrawiam sąsiadów.
Nowy użytkownik
Zdaję sobie sprawę, że temat już trochę przykurzony, ale w związku z założeniem ogólnego tematu o fachowcach oraz faktem, że przeglądy co jakiś czas robić trzeba, chciałam polecić serwisanta - https://panoramafirm.pl/wielkopolskie,p … u_mzs.html. Pan jest co prawda z Przeźmierowa, ale potrzebowałam akurat serwisanta i sama dostałam ten kontakt z polecenia. Za przegląd + dojazd Pan zainkasował 140zł, przy czym bardzo wnikliwie wszystko tłumaczył i omawiał, a na koniec wystawił formularz potwierdzenia dokonania przeglądu, na wypadek potrzeby przedłożenia go ubezpieczycielowi (a okazuje się, że potrzeba wystawienia zaświadczenia o przeglądzie, nie dla wszystkich fachowców jest taka oczywista).
Pozdrawiam serdecznie.