Kazimierza Fludry - osiedle Bninskie w Kórniku
Witam, mam pytanie do mieszkańców, poszukujemy z mężem mieszkania dla naszej rodzinki i oglądaliśmy ofertę firmy R.F. Wszystko pięknie, ale.... No właśnie jaki jest koszt miesięczny za gaz, prąd? te rachunki przerażają mnie najbardziej..... czy mieliście jakieś problemy z deweloperem. Na co zwrócić uwagę przy odbiorze mieszkania? Jakie widzicie wady a jakie zalety os. Bnińskiego ?
pozdrawiam
LULKA:)
Użytkownik
Za gaz najwięcej płacimy 300zł ale to było kiedy było bardzo zimno i grzaliśmy mieszkanie, a prąd nie więcej niż 200zł.
My jesteśmy bardzo zadowoleni, pani Agata jest bardzo pomocna w załatwianiu wszelkich spraw, teraz np. pękła nam sama szyba w oknie i wszystko poszło ładnie na bezpłatnej gwarancji. Pewnie dla niektórych minusem jest dojazd do Poznania ale ja CODZIENNIE korzystam z autobusu (przystanek przy blokach za polem) jeździ regularnie a i dojście przez pole czy nawet na około nie jest zbytnio uciążliwe.
Fakt mogłoby być więcej latarni ale wcale nie jest tak ciemno jak "gadają". Ja osoba która wyprowadziła się z centrum Poznania zastrzegająca że NIGDY nie pójdę na "wieś" jestem bardzo zadowolona!